Om seniorforsikringen.dk 

På opfordring af Ældre Sagen har Codan udviklet Seniorforsikringen.dk for Ældre Sagens medlemmer. Medlemmer og pårørende kan nu få letforståelig information om forsikringsspørgsmål.

Hvad bør man være opmærksom på, hvis man gerne vil have børnebørnene med på ferie? Hvordan er man sikret ved sygdom eller ulykke?Og hvad skal man som ægtepar gøre i forhold til forsikringen, hvis den ene skal på plejehjem? Og meget andet....

Et sted der giver klar besked
Den tredje alder giver både nye mulighed og udfordringer. Og de forsikringsmæssige spørgsmål bliver sjældent færre. Derfor har Codan efter en dialog med Ældre Sagen udviklet en helt ny hjemmeside om forsikringsforhold til ældre og deres pårørende.
Forsikringer kan være både kompliceret og tidskrævende at overskue, og der er et behov for at få klare, forståelige svar på spørgsmål om forsikring. Dette er ambitionen med seniorforsikringen.dk.

Udgangspunkt i din dagligdag
I udviklingen af seniorforsikringen.dk har Codan forsøgt at tage udgangspunkt i din dagligdag – frem for at tænke i forsikringskategorier som for eksempel indbo-, bil- og ulykkesforsikring.

Hvad med gravhunden Molly?
Her kan du få svar på hvorfor priserne stiger, hvordan man forebygger skader, hvad man skal være opmærksom på, hvis man bliver alene, eller hvis man f.eks. køber en knallert, og så tager vi udgangspunkt i kundeprofiler, så du f.eks. kan se, hvordan Edith forsikrer gravhunden Molly.

Løbende fordringer
Vi forsøger i klare vendinger at fortælle hvad vi gør, hvordan vi gør det, og hvad du som kunde kan forvente når du er kunde hos Codan. Vi skulle dermed gerne gøre det enklere for dig at være kunde hos os.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden og opadterer løbende både indhold og nye tiltag.

Så kig forbi regelmæssigt og følg udviklingen.

 

     Mød Edith... 

 

...og en række andre
personer, og se hvordan
de har sikret deres familie
og ejendele.

     Gratis overfaldsforsikring 

 

I samarbejde med Ældre Sagen tilbyder vi gratis overfaldsforsikring for alle medlemmer uanset alder. 

Bestil forsikringen her