Om indboforsikring 

Uanset hvilken indboforsikring du vælger, får du udover indboforsikringen også en ansvarsforsikring, en retshjælpsforsikring og verdensrejseforsikring

Vi tilbyder tre typer indboforsikring

Hos Codan kan vi tilbyde dig tre forskellige indboforsikringer. Du kan
tilpasse dem alle med en række tilvalgsdækninger, så du får lige netop
den indboforsikring, der passer dig. På den måde betaler du kun for det, du har brug for. Uanset hvilken af Codans indboforsikringer, du vælger, får du altid 5 forsikringer i én:

IndboforsikringAnsvarsforsikringRetshjælpsforsikringVerdensrejseforsikringDækning for identitetstyveriAlmindelig indboforsikring = Familiens Basisforsikring

Med Familiens Basisforsikring som indboforsikring, er husstanden godt dækket både ude og hjemme. Hos Codan får du nemlig bl.a. en rejseforsikring inkluderet, der dækker private ferierejser i hele verden.
Mere om almindelig indboforsikring

Indboforsikring til dig, der er +50 år = 50unik Familieforsikring

50unik Familieforsikring er en indboforsikring til dig, der har rundet de 50. Som noget særligt inkluderer indboforsikringen også ubegrænset dækning af guld og sølv ved indbrud i dit hjem, dækning af børnebørnene på ferien samt el-skadedækning.
Mere om indboforsikring 50+

Indboforsikring til unge = Ungdomsforsikring

Er du under 30 år? Så kan du vælge vores Ungdomsforsikring. Det er en billigere indboforsikring med en rigtig god dækning for dig, som ikke har mange værdifulde ting. 
Mere om indboforsikring til unge

Desuden kan du altid tilpasse din indboforsikring ved hjælp af tilvalgsdækninger, så løsningen passer præcist til dine behov. Og hvis du skulle få en skade, kan du anmelde den døgnet rundt – hele året.

Beregn pris og køb

  • Så godt dækker din indboforsikring

    Dækning af dit indbo ved brand, hærværk, tyveri og vandskade m.m.Dækning ved skader på andre personer eller deres tingRejseforsikring -dækker private ferierejser af op til 60 dages varighed i hele verden – også syge- og hjemtransport for hele husstandenRetshjælpsforsikring - dækker dine udgifter i forbindelse med visse private retssager

  • Du bestemmer selv din selvrisiko

    Med en høj selvrisiko bliver forsikringen billigere. Til gengæld betaler du mere, hvis du får en skade. Med en lav selvrisiko bliver forsikringen dyrere, men omvendt betaler du mindre, hvis uheldet er ude. Faktisk kan du vælge at have en selvrisiko på 0 kr.

    Når du har valgt din selvrisiko, skal du også vælge en indbosum, som svarer til værdien af dine ejendele. Jo mindre der skal dækkes, jo billigere bliver forsikringen. Men du bør altid vælge den sum, der svarer til den samlede værdi af dit indbo. Så er du sikker på at få den rigtige erstatning.

Ring til Kundeservice

 

  33 55 55 50


Man. - tors. 8-18.45 Fre. 8-18

Nyhedsbrev


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hurtigt besked om ekstra fordele, gode tilbud og gode råd til en mere sikker hverdag.

tilmeld dig her

Få gode råd

Følg os på LinkedIn og Google+ og få løbende gode råd om forebyggelse af skader og vejledning om forsikring.

Google+  

     
Dækker alt det, du helst
ikke ønsker at tænke på.

  

Codan Husforsikring

 

Dækker dit hus ved brand, storm, indbrud, hærværk eller nedbør – skader, som kan være dyre at reparere.
  
Beregn pris

Codan Ulykkesforsikring

 

Forsikringen giver erstatning ved varigt men og dækker udgifter til genoptræning. Du kan også forsikre dit barn.   


Bestil tilbud